14 Ocak 2013 Pazartesi

Ortodonti Fiyatları

Ortodonti tedavisinde diş teli takılması ve ortodonti fiyatları vakanın durumu, tedavi süresi ve ortodonti tedavisinde kullanılacak malzemeye göre değişiklik göstermektedir. Ortodonti diş ile kendi doğal dişlerinizle estetik sağlanmaktadır. Protez (zirkonyum, lamina, empress) ile sağlanmış olan estetik uygulamalarda, tedavi sonucunda kendi dişlerinizin yerini protez dişler almakta ve bu uygulama ortodontik tedaviden 2-3 kat daha da maliyetli olmaktadır.

Ortodonti tedavilerin vakaların zorluğuna, tedavi süresine ve uygulanacak olan tedavi tekniğine göre ücretler değişmektedir. Ortodontik tedaviler uzun süreçli tedaviler olduğu için bu süreye yayılan ödeme seçenekleri de hastaya sunulmaktadır. Ortodonti fiyatları ve ücretleri ortodontist uzman hekim muayenesi sonucunda en sağlıklı şekilde belirlenebilmektedir.

Ortodonti tedavisinde diş teli takılması ve ortodonti fiyatları vakanın durumu, tedavi süresi ve ortodonti tedavisinde kullanılacak malzemeye göre değişiklik göstermektedir. En doğru ortodonti tedavi fiyatlandırması diş muayene sonrasında panaromik röntgenlerin çekilmesi ile belirlenebilir. Diş teli fiyatları için ortodonti uzmanınıza muayene olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder