26 Kasım 2012 Pazartesi

Porselen Lamina Tedavisinin Avantajları Nelerdir


Estetik gülümseme amaçlı yapılabilecek en konservatif (koruyucu) tedavilerden biridir. Bu, laminaların yapılabilmesi için dişten kaldırılacak dokunun çok az olmasından kaynaklanır. Sadece dişin ön yüzeyinden ortalama 0,3-0,7 mm madde kaldırılır. Hatta bazı vakalarda hiç diş kesilmez. Tedavi süresi diş eti problemi yok ise kısadır. 2 ya da 3 randevuda yepyeni bir gülüşe kavuşabilirisniz.
• Size özel hazırlanacak olan model ile dişleriniz daha kesilmeden 3 boyutlu olarak kendi ağzınızda nasıl bir görüntüye sahip olacağınızı görebilirsiniz.
• Doğru endikasyon, doğru teknik ve iyi bir gülüş dizaynı ile yapıldığında diğer insanlar tarafından hemen fark edilemeyecek kadar kişinin yüzüyle bütünleşmiş estetik dişlerdir.
• Işık geçirme özelliği olduğu için doğal dişten ayırmak mümkün değildir. Bir lamina ne kadar çok ışık geçirme özelliğine sahipse o kadar daha doğal sonuç elde edilir.
• Kahve, çay, sigara gibi dış etkenlerle renk değiştirmez.
• Materyal olarak oldukça kırılgandır. Fakat, mineye tam olarak yapıştırıldığında, germe ve çekme kuvvetlerine karşı direnci çok yükselir. Söz gelimi yapışmış bir laminayı dişten bütün olarak sökmek mümkün değildir. Ancak elmas frezlerle diş yüzeyinden aşındırarak uzaklaştırılabilir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder