22 Ağustos 2012 Çarşamba

Dental İmplantlar


Hayat insan üzerinde izler bırakarı ve dişlerden bundan nasini alır. Spor yaparken bir kaza veya düşme sonucu hayatın herhangi bir döneminde gülüşünüzde bir boşluk ya da estetik bir kayıp meydana gelebilir. Çürükler ve diş eti hastalıklığı yıllar içerisinde pek çok dişinize mal olabilir. Bu durum karşısında sıkıntı içerisinde olmanıza gerek yok. Yapay olduğu her halinden belli olan protezleri kullanmanıza gerek yok. Size çağdaş bir önerimiz var. İmplant tedavisi. Milyonlarca kez test edilip sonuç alınmış bir tedavi biçimidir.

İmplantlar küçük titanyum gövdeleri, çenenin bir parçası haline gelen ileri teknoloji ürünü yapay diş kökleridir. Adeta sizin bir parçanızmış gibi sıkıdırlar ve tek diş kronlar, daha büyük köprüler veya protezler için sağlam temel oluştururlar. İmplant destekli dişler kendi dişleriniz ile birebir aynısıdır ve tamamen doğal bir his sağlarlar. Tüm sorunlara ve yerinden çıkan protezlere son verin. Köprüleri uygulamak için sağlıklı komşu dişlere zarar vermeyin.

İmplantlar, heryaşve her tur durum için güvenli bir çözüm sağlar. Kalıcı, çiğnemeye dayanıklıdır. İmplant tedavisi ile yaşam kalitenizi yükseltin. Çekici bir gülüşe kavuşun ve gıdaların tadını varmaya başlayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder