23 Haziran 2012 Cumartesi

Gülüş Estetiği Nedir

İstediğiniz gülüşe ulaşmak için kusursuz bir aday olabilirsiniz.Eğer;

1.Gülüşünüzü saklıyor ve dişlerinizi, diş etlerinizi göstermek istemiyorsanız,

2.Dişlerinizin yaşla daha kötüye gideceğinden endişe ediyorsanız,

3.Tedaviden zahmetli olduğu ya da pahalı olduğu düşüncesi ile kaçınıyor iseniz, diş hekiminiz ile konuşun.

Hayalinizdeki; olduğunuzdan daha sempatik, daha kadınsı (veya erkeksi), otoriter, munis… gülümseme bazen birkaç saatlik bir randevu ile tamamlanabilir. Bazen ise bir kaç ofis randevusu ile bitebilir.

Gülüş dizaynınız ile ilgili konuşacağınız ilk randevu, bir çok sorunuza cevap almanızı sağlayacaktır. Diş hekiminiz size; benzer işlemleri yaptığı eski hastaların, öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterecektir. Günümüzde diş hekimleri, gülüşünüze şekil vermek ve onu daha çekici kılabilmek için diş hekimliği tekniklerini kombine edebilirler. Hem de bu işlemler zannettiğinizden çok daha konforlu, daha az vakit isteyen ve ulaşılabilir işlemler olabilir.

Günümüzde, çapraşık dişleri düzeltmek ve istenilen estetiğe ulaşmak iyi bir ağız sağlığına ulaşmak kadar önem kazanmıştır. Çapraşık ve sıkışık dişlerin bakımı ve temizliği zordur. Bu durum diş çürüğüne, diş eti hastalığına ve diş kaybına neden olabilir. Kötü bir kapanış aynı zamanda konuşma ve çiğnemede zorluğa neden olur, diş yüzeylerinde normalin dışında aşınmaya yol açar ve kemik, eklem yerleri ve diş etlerinde problemlere neden olur.

Ayrıca, gülüşünüzü düzeltmek ve güzelleştirmek size kendine güven desteği verir. Çekici bir gülüş çok önemli bir değerdir ve sosyal ilişkilerde önemli bir iletişim aracıdır. Çalışmalar göstermiştir ki; güzel gülüşler bireyler üzerinde kendine güveni arttırıcı olumlu bir etkiye sahiptir. Bu etki kişiyi daha iyi yaşamlara ve kariyer imkanlarına yönlendirir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder