11 Mart 2013 Pazartesi

İmplant Tedavisi Nerede ve Nasıl Yapılır ?


İmplant tedavisine başlamadan önce sizi tatmin edecek kadar bilgi almanız, bu bilginin doğruluğunu tartmanız en başta sizin sağlığınız açısından çok önemlidir. Bizim sizin sorularınıza ayrıntılı bir şekilde yanıt vermemizin esas nedeni sizi bilgilendirmek amaçlıdır. İmplantla ilgili bu site aracılığı ile  bizlere çekinmeden aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz. İmplant yaptırmadan önce kendinizce yetkin gördüğünüz diş hekimlerine, uzmanlara, diş hekimliği fakültelerine de danışabilirsiniz.

Çok kere tekrarladığımız üzere implant tedavisi, doğru tanı ve teşhisle, doğru planlamayla, doğru implant cerrahisi ve doğru yönlendirmeyle, insanların ağız durumlarını fazlasıyla değiştirip, yaşam kalitesini arttıran ve yüz güldüren bir tedavi yöntemidir.

İmplant tedavisinin çok başarılı bir tedavi şekli olduğu ispatlanmış olup henüz gerçek bir alternatifi bulunmamaktadır. Bizler bu denli başarılı bir tedavi şekli olan implantla ilgili her şeyi bu sitede sizlerle paylaşmaktan dolayı onur duymaktayız. Ayrıca implant tedavisi ile ilgili tüm bilgilerin klinik ortamında da herhangi bir para talep etmeksizin hastalarla paylaşılması gerektiğini düşünmekteyiz. Bu bilgilendirme ve muayene sonucunda  röntgenlerinize de bakılarak, implant tedavisine uygun biri olup olmadığınız, implant tedavisine uygun iseniz ağzınızın kaç implanta ihtiyaç duyduğu, ekstra ileri cerrahi teknik gerektiren bir operasyona ihtiyaç duyup duymadığınız, tedavi maliyetinin ne olduğu, tedavi süresinin ne olduğu gibi, implantla ilgili kafanızdaki her şey netleşinceye kadar uzman hekimlerimiz sizi bilgilendireceklerdir.

İmplant tedavisine başlangıcın ilk halkası ve en sağlıklı yönteminin, implantlarınızı yerleştirip üzerindeki protezi yapacak ve uzun yıllar boyunca implantınızın takibini ve bakımını yapacak uzman hekimlerin  sizlerin ilk muayenelerini yapması olduğunu düşünüyoruz. 

Bu muayene sonucunda hasta implant tedavisine başlamayı düşünüyorsa; tedavi, zaman, ve  maliyet konusunda hiçbir tereddüdün kalmaması ve hasta ile diş hekimi arasında tam bir güven ilişkisinin olması gerekir. Eğer hastanın çok küçük de olsa tereddütleri varsa uzman diş hekimi,  hastaya biraz daha araştırması ve ona göre karar vermesi gerektiği konusunda hastayı rahat bırakmalı ve ona zaman vermelidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder